Új társasházi lakások Szolnok

Új építésű társasházi lakások Szolnok belterületén

A Lángi Kft. fő tevékenysége a magasépítés, generálkivitelezés. Cégünk több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a családi lakóépületek, társasházak és ipari csarnoképületek tervezésében és teljes körű kivitelezésében.

2004 októberétől Társaságunk saját beruházásban és generálkivitelezésben épít és értékesít új építésű társasházi lakásokat, kulcsrakész állapotban. A kialakult módszereket, technikákat alkalmazva, valamint a saját, immáron 50 főre bővült szakembereinket és külsős alvállalkozóinkat összehangolva, évente 10-15 újépítésű társasházi lakás megépítésére és átadására kerül sor.

Fontos számunkra az új épületek kivitelezése mellett a régi épületek karbantartása, felújítása, ezzel megtartva, szépítve a város kialakult arculatát, hangulatát. Sikerült az elmúlt években a város panel épületeinek rekonstrukciójába is bekapcsolódnunk. Ennek keretében 7 db 10 emeletes lakóépület és egy 70 lakásos szociális bérlakást magába foglaló társasház lakásaiba építhettük be az általunk forgalmazott, kiváló minőségű nyílászárókat, valamint homlokzati hőszigetelést és tetőszigetelést végeztünk.

Alvállalkozóink bevonásával végzett tevékenységeink:
• Nyomvonalas létesítmények víz, gáz nyomóvezeték kiépítése.
• Hagyományos és energiatakarékos hő központok kivitelezése.
• Teljes épületgépészeti rendszerek tervezése, kivitelezése.
• Erős és gyengeáramú, valamint optikai jelátviteli rendszerek kivitelezése.