Pályázat

LÁNGI Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság eredményes pályázatot nyújtott be a GINOP-1.2.8-20-2020-03296 azonosító számmal A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása c. pályázati felhívásra.

A kiíráson elnyert 13,21 M Ft támogatásból valósítjuk meg technológiai korszerűsítést eredményező programunkat, melynek címe: „Lángi Kft hatékonyságának fejlesztése a koronavírus okozta visszaesés mérséklése és felülmúlása céljából.”

Projektünk keretében a 2361 ‘08 Építési betontermék gyártása és 2369 ‘08 Egyéb beton-, gipsz-, cementtermék gyártása tevékenységeink fejlesztésére került sor Szolnokon, a Panel úti födémpanel gyártó üzemünkben.

A projekt keretében 1 db gumihevederes mini kotróképet adapterekkel (6db): raklapvilla, 3 db mélyásó kanál, 1 db rézsűkanál, 1 db bontókalapács; 1 db magasemelőt; 156 m2 zsalut és forgóeszközként betonacélt szereztünk be.

Ezt a gépet több helyszínen és számos funkcióra tudjuk használni 2 főbb munkafolymatban: földmunka végzés és anyagmozgatás.

Az új gép mobil, önjáró, trailerrel szállítható, így változó munkaterületekre is elvihető, kis méretű, így társasház és családi házas kivitelezéseknél is használható. Az adaptereknek köszönhetően multifunkcionális, így alkalmazható bontásra, a törmelék elhordásra, üzemi anyagmozgatásra, késztermékek helyszínre emeléséhez, árkok, vezetékek gödreinek kiásására, stb. Látható, hogy számos építési feladatnál könnyíti, gyorsítja munkánkat, növeli hatékonyságunkat, csökkenti kiszolgáltatottságunkat. A magasemelőre a magasépítő tevékenység során van szükség, mert számos szituáció előfordul, amikor nehéz elemeket magasra kell emelni. Ez megkönnyíti az emberek munkáját, ergonómmá, idő és erőtakarékosabbá teszi, csökken a munkavégzésből adódó sérülés, rándulás esélye. A födémzsalu beszerzésével 156 m2-rel növeljük kapacitásunkat, így rövidül a kivitelezési határidőnk.

Támogatás mértéke 70%
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021. 12. 31.

2019. 07. 22.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy cégünk, a Lángi LÁNGI Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez „GYAKORNOKI PROGRAM PÁLYAKEZDŐK TÁMOGATÁSÁRA” c. felhívás alapján 2019. 07.22. napon támogatási kérelmet nyújtott be.

Pályázatunk címe: „MÁSODIK FESTŐ GYAKORNOK FOGLALKOZTATÁSA A LÁNGI KFT-NÉL”.

száma: GINOP-5.2.4-16-2019-04206

Pályázatunkat a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 3 039 840 FT azaz hárommillió-harminckilencezer-nyolcszázszáznegyven Forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

A támogatás mértéke 100%.

A projekt tartalma: 1 fő festő, mázoló, tapétázó gyakornok szakmai munkatapasztalat szerzése és a foglalkoztatásukhoz szükséges munkaeszközök beszerzése. Projektünk célja, hogy a szakma szeretetre megtanítsuk gyakornokainkat, jó kollégákat nyerjünk és a nálunk végzett tanulók a munkaerő piacon keresett munkavállalóként jelenjenek meg,

A projekt befejezésének dátuma: 2020.04.08.

Széchenyi 2020 pályázat Lángi Kft.

2018. 08. 31.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk, a LÁNGI ÉPÍTŐIPARI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” c. felhívás alapján 2018. 08. 31. napon támogatási kérelmet nyújtott be.

Pályázatunk címe: „Festő gyakornok foglalkoztatása a Lángi Kft-nél” „ projekt száma: GINOP-5.2.4-16-

2018-03347

Pályázatunkat a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 3 141 150 Ft, azaz hárommillió-száznegyvenegyezer-százötven Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

A támogatás mértéke 100%.
A projekt tartalma: 1 fő festő gyakornok szakmai munkatapasztalat szerzése és a foglalkoztatásához szükséges munkaeszközök beszerzése.
Projektünk célja, hogy gyakornokunk a vállalkozásunk kiváló festő szakmunkásává váljon és hosszú távon megbízható kollégánk legyen. A munkaszeretet tanítása mellett lojális kollégát szeretnénk nevelni a cégünk által biztosított anyagi és erkölcsi megbecsülés eredményeként.

A Projekt FIZIKAI BEFEJEZÉSÉNEK TERVEZETT NAPJA: 2019.05.31