Műanyag nyílászáró beépítés és ablakcsere Szolnok

Műanyag nyílászáró beépítés és ablakcsere Szolnokon.
A műanyag nyílászáró, azaz az ablak a ház szeme, mely mutatja az épület stílusát, igényességét, korát, állapotát, lakóinak ízlését. Az ablak beengedi az élethez elengedhetetlen levegőt, fényt, véd az időjárás és környezet káros hatásaitól. Kapcsolat a külvilággal; megmutat és oltalmaz, védelmez, de ugyanakkor nyitottságot is ad.
Nyisson velünk új ablakot a világra.

Nyisson velünk ablakot a világra: műanyag nyílászáró beépítés és ablakcsere Szolnok

Lángi Kft.

SZAKTANÁCSADÁSSAL, HELYSZÍNI FELMÉRÉSSEL, ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉSSEL, SZAKSZERŰ BEÉPÍTÉSSEL ÉS KEDVEZMÉNYEKKEL VÁRJUK A KEDVES ÉRDEKLŐDŐKET! TELJES KÖRŰ SEGÍTSÉGNYÚJTÁS A HAZAI ÉS UNIÓS PÁLYÁZATOK ÖSSZEÁLLÍTÁSÁHOZ

Műanyag nyílászáró beépítés

A műanyag nyílászáró nálunk minőségi, német alapanyagokból készült ablakokat, ajtókat jelent, akár 10 féle profilból, 5-6 légkamrás kivitelben, megbízható magyar gyártóktól. A nyílászárók tok és szárny szerkezete fokozottan ütésálló, színtartó PVC profilokból készül. Rendkívüli pára és nedvességtűrő anyag, könnyen tisztítható, festést és mázolást nem igényel. Hibásműködtetés gátlóval, kettős gumitömítéssel, állítható pántokkal, minőségi vasalattal biztosítják a tökéletes működést és záródást. Egyedi méretre gyártás, különleges formák és színes szerkezetek széles palettája áll a vevők rendelkezésére.

Fa nyílászáró

Amennyiben természetes alapú fa nyílászáró érdekli, termékkínálatunkban ezt is megtalálja. Az általunk forgalmazott fa ablak és ajtó rétegragasztott, tömbösített, vetemedésmentes borovi fenyőből készül, festett vagy kezeletlen kivitelben. Minőségi fa nyílászárók készülhetnek szabvány- és egyedi méretekben is. A nyílászáró még biztonságosabb záródását, légáteresztés kiküszöbölését a korszerű, több ponton záródó vasalatrendszer biztosítja. A szerkezetek hibásműködtetés gátlóval, gumitömítéssel és alumínium vízvetővel vannak ellátva. Igény szerint lehetőség van toldásmentes szerkezetek készítésére.

Beltéri ajtó

A kültéri nyílászárók mellett beltéri ajtó kínálattal is várjuk az érdeklődőket, legyen az fa, MDF, vagy akár üveg ajtó. DIN és magyar szabvány szerint készült ajtók, melyek lehetnek lucfenyőből pallótokos kivitelben, vagy furnéros és dekor felületű MDF ajtók utólag szerelhető tokkal, de akár elegáns 8 mm-es ESG üveggel készült exkluzív üvegajtók is.

Szaktanácsadással, helyszíni felméréssel, részletes árajánlat készítéssel, szakszerű beépítéssel és kedvezményekkel várjuk a kedves érdeklődőket. Teljes körű segítségnyújtással a hazai és uniós pályázatok összeállításában, valamint az otthonfelújítási támogatásban.