Nyilászáró és árnyékolás technika kereskedelem

Nyílászárók

Az ablak a ház szeme, mely mutatja az épület stílusát, igényességét, korát, állapotát, lakóinak ízlését. Az ablak beengedi az élethez elengedhetetlen levegőt, fényt, véd az időjárás és a környezet káros hatásaitól. Kapcsolat a külvilággal: megmutat és oltalmaz, védelmez, de ugyanakkor nyitottságot is ad.Nyisson velünk ablakot a világra

SZAKTANÁCSADÁSSAL, HELYSZÍNI FELMÉRÉSSEL, ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉSSEL, SZAKSZERŰ BEÉPÍTÉSSEL ÉS KEDVEZMÉNYEKKEL VÁRJUK A KEDVES ÉRDEKLŐDŐKET! TELJES KÖRŰ SEGÍTSÉGNYÚJTÁS A HAZAI ÉS UNIÓS PÁLYÁZATOK ÖSSZEÁLLÍTÁSÁHOZ.

Műanyag nyílászárók

Nálunk minőségi, német alapanyagból készült ablakokat, ajtókat találnak akár 10 féle profilból 5-6 légkamrás kivitelben, megbízható magyar gyártóktól. A nyílászárók tok és szárny szerkezete fokozottan ütésálló, színtartó PVC profilokból készül. Rendkívüli pára és nedvességtűrő anyag, könnyen tisztíthatóak, festést és mázolást nem igényelnek. Hibás működtetésgátlóval, kettős gumitömítéssel, állítható pántokkal, MACO osztrák vasalattal biztosítják a tökéletes működést és záródást. Egyedi méretre gyártás, különleges formák és színes szerkezetek széles palettája áll a vevők rendelkezésére.

Fa nyílászárók

Forgalmazunk fa ajtókat és ablakokat is amennyiben természetes alapú nyílászárókra van szüksége. A fa ablakok és ajtók rétegragasztott, tömbösített, vetemedésmentes borovi fenyőből készülnek festett vagy kezeletlen kivitelben. Minőségi fa nyílászárók készülhetnek szabvány és egyedi méretekben is. A nyílászáró még biztonságosabb záródását, légáteresztés kiküszöbölését a korszerű több ponton záródó vasalatrendszer biztosítja. A szerkezetek hibás működtetés gátlóval, gumitömítéssel és alumínium vízvetővel vannak ellátva. Igény szerint lehetőség van toldásmentes szerkezetek készítésére.

Beltéri ajtók

A kültéri nyílászárók mellett beltéri ajtókkal is várjuk az érdeklődőket, legyen az fa, MDF vagy akár üveg ajtó. DIN és magyar szabvány szerint készült ajtók, melyek lehetnek lucfenyőből pallótokos kivitelben vagy furnéros és dekor felületű MDF ajtók utólag szerelhető tokkal, de akár elegáns 8 mm-es ESG üveggel készült exkluziv üveg ajtók is.